Riot Valorant Evreninde Geçen Yeni Projeler Planlıyor

Neden olmasın?

Unreal Fest'te konuşan Valorant stüdyo başkanı Anna Donlon, Valorant evreninde geçen yeni oynanabilir deneyimler sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Donlon Valorant'ta şu an Unreal Engine'in 4.27 versiyonunun kullanıldığını ama Unreal Engine 5'e geçeceklerini de ekledi.

"Unreal 4 ile yapabileceğimiz her şeyi yaptık, o yüzden şimdi UE5'e geçiyoruz. Oyununuz bir canlı servis oyunuyken bunu yapmak kolay iş değil, ama gerekli olduğu kesin. Bu geçiş sadece Valorant'ın görünümünü ve performansını etkilemekle kalmayacak. Riot'taki geliştiricilerin çoğu Unreal'in oyuncular için yapmamızı sağladığı şeylere minnetkar ve yine Riot'taki geliştiricilerin çoğu UE5'in gelecekte bizim için yapabilecekleri konusunda heyecanlı.

Belki de bu geliştiriciler henüz hakkında konuşamadığım bir şeyler üzerinde çalışıyorlardır. Belki de bu geliştiriciler Valorant evrenini yeni oynanabilir deneyimlere genişletmenin yollarını düşünüyorlardır" dedi Donlon.

Donlon UE5'e geçiş sayesinde bu "varsayımsal" yeni oynanabilir deneyimleri geliştirmekte de kolaylık yaşayacaklarını söylüyor. "Gelecekte ben veya ekibimden başka biri çok farklı bir sunumla karşınıza çıkabilir" diye de eklemiş.

Valorant'ın aylık oyuncu sayısı yaklaşık 35 milyon civarında.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum