Riot'un Dövüş Oyunu Project L’den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

LoL evreninde geçen dövüş oyunumuz nasılmış bakalım

Riot, elinde Leaugue of Legends gibi bir marka bulundurmanın imkanlarını daha fazla kullanmak niyetinde. Bunun için de yan oyunlara yöneldiler. Şu ana kadar çıkan yan oyunlarda hiç de fena performans sergilemediklerini söylemek mümkün.

Aynı durum Project L için de geçerli olacak mı, önümüzdeki dönemde hep birlikte göreceğiz. Ama öncesinde oyunun fragmanlarına göz atıp bizleri nasıl bir şeyin beklediği hakkında fikir edinmeye çalışıyoruz.

Bu tanıtım videolarına bir yenisi eklendi; EVO 2023’te oyunun demosu paylaşılmıştı, o demodan 13 dakikalık bir oynanış videosuyla karşımızda Project L:

Bu videoda Ahri, Yasuo, Darius ve Ekko’nun mücadelesini izliyoruz, demoda sadece bu karakterlere yer verilmiş durumda. Oyunun son halinde kaç dövüşçü yer alacak, bu isimler kimler olacak, henüz açıklanmadı. Daha oyunun adı bile kesinleşmiş değil görüldüğü üzere :) Ama videoda izlediğimiz kadarıyla geliştirme sürecinde önemli bir mesafe katedilmiş gibi görünüyor.  Bakalım oyunun son hali kendisini ne zaman gösterecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum