Rob Liefeld'e Göre X-Force Filmi Kesinlikle Gelecek

Deadpool'a sahip çıkın

Disney-Fox anlaşmasının ardından Marvel Sinematik Evreni'nin kadrosunun epey bir genişleyeceğini uzun zamandır biliyoruz. Her ne kadar stüdyo dördüncü aşama için henüz yeni karakterlerden birini kullanmamış olsa da yakın gelecekte bolca yeni karakteri beyaz perdede göreceğiz. Tabii Fox adına da sinemada başarıya ulaşmış bazı karakterler var ve bunların başında Deadpool geliyor. Deadpool'un yaratıcısı Rob Liefeld'a göre yakın gelecekte bu durum değişecek.

Hem Deadpool'un hem de X-Force'un mutlaka MCU içerisinde yer alacağını belirten Liefeld, özellikle Deadpool markasının artık milyar dolarlık bir marka olduğunu ve Disney ile birlikte bunun daha da büyüyeceğinden emin olduğunu belirtti.

Variety'e konuşan usta yazar, "Biliyorsunuz şu an benim tek yaptığım onların yeniden bir araya gelmesini ummak. Hayranlar bunu istiyor, hayranlar böyle bir şeyi görmek istiyor. Deadpool ile ilgili olan tüm şeylere bakın, sadece iki sene önceydi ama sanki yirmi sene geçmiş gibi. Deadpool bir kültürü değiştirdi ve her şey çok hızlı ilerliyor. Ortada iki tane R-Rated film vardı ve bunlar bir arada 1.2 milyar dolar kazandırdı ve evet bu rakamlara baktım ve hesabı yaptım.İlk hafta sonunun ardından Ryan'ı aradım ve 'Bu artık milyar dolarlık bir marka!' dedim. Sonrasında Deadpool 3 ve X-Force konusunda oldukça heyecanlıydık. Bu durum kaçınılamaz, hadi ama bakın Josh Brolin ve Ryan Reynolds bir arada ve şimdi bir de işin içinde Disney var, bu nasıl olur da şimdiye kadar ki yapılmış en büyük şey olmaz?!" diyerek hem Deadpool'un yeni filmi hem de X-Force için heyecanını koruduğunu açıkça gösterdi.

Rob Liefeld'ın karakterine böylesine sahip çıkması oldukça güzel bir durum. Her ne kadar yeni filmlerin yapılıp, yapılmaması ona bağlı olmasa da Liefeld her fırsatta yeni Deadpool filmlerinin hatta Deadpool'un da içinde olduğu büyük bir X-Men Evreni'nin ortaya çıkması için elinden geleni yapıyor. Tabii Disney için muhtemelen bu açıklamadaki en temel şey filmlerin gişe miktarıdır ve bu miktar oldukça tatmin edici gözüküyor. Yakın gelecekte Deadpool'un Disney akıbeti nasıl şekillenecek, bekleyip göreceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum