RoboCop: Rogue City’nin Switch Versiyonu İptal Edildi

PS5, Xbox Series ve PC versiyonu, önümüzdeki hafta bizlerle…

RoboCop: Rogue City ile ilgili bazı bilgiler nedense açık açık duyurulmuyor da aralara serpiştirilip takipçiler tarafından fark edilmesi bekleniyor sanki. Hatırlarsanız, Eylül ayında çıkacağı duyurulan oyunun Kasım’a ertelendiğine ilişkin bir duyuru yapılmamış, fragman açıklama metninde yeni çıkış tarihinin paylaşılmasıyla ortaya çıkmıştı.

Benzer bir durum, oyunun Switch versiyonunun iptali konusunda da yaşandı diyebiliriz. Bir süre öncesine kadar, oyunun PC, PS5 ve Xbox Series versiyonlarının çıkışından bir süre sonra Switch versiyonunun da geleceği söyleniyordu. Fakat, oyunun internet sitesinde artık Switch versiyonuna yer verilmediği görülüyor.

Gematsu ekibi, konu hakkında Nacon ile irtibata geçip durumu teyit etmişler; yapımcılar, Switch versiyonuna ilişkin bir planlarının olmadığını söylüyorlar.

RoboCop: Rogue City; Steam Next Fest’in en çok ilgi çeken demolarından birisi olmuş, 200 bini aşkın oyuncu tarafından oynanmıştı. Dolayısıyla, merakla beklenen oyunlardan birisi olduğunu söylemek mümkün. Bu bekleyiş, 2 Kasım itibariyle son bulacak. Beklentileri karşılayabilecek mi bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum