Rocket League Ücretsiz Oluyor!

Psyonix kararını açıkladı

Psyonix, Rocket League ile ilgili planlarını açıkladı. İçinde bulunduğumuz yaz ayında tamamen ücretsiz hale gelecek oyun artık Steam üzerinden satın alınamayacak. Eğer oyunu daha önce Steam üzerinden satın aldıysanız Rocket League’i platform üzerinden oynamaya devam edebileceksiniz. Fakat yeni oyuncular oyunu sadece Epic Games Store üzerinden oynayabilecek.

Geçtiğimiz yıl Epic Games tarafından satın alınan Psyonix’in resmi açıklamasına göre oyunun oynanışında herhangi bir değişim olmayacak. Bununla birlikte oyunun ana menüsünde ufak değişiklikler yaşanacak. Platformlar arası ilerlemeler kaydedilecek ve yeni turnuvalar da oyuna eklenecek.

Oyunu F2P olana kadar en az bir kere oynamış oyuncuları ise çeşitli sürprizler bekliyor. Legacy durumuna kavuşacak oyuncular ilk olarak tüm Rocket League DLC’lerine kavuşacak. Bununla birlikte 200’den fazla standart kozmetik “Legacy” kalitesine yükselecek. Buna ek olarak Golden Cosmos Boost, Dieci-Oro Wheels ve Huntress Player Banner gibi kozmetikler de envanterinize eklenecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum