Rocket League'in Yeni Moduyla Her Şutunuz Kaleyi Bulacak

Dünyanın en iyi oyuncusu olmaya hazırlanın

COVID-19 krizinin yaradığı oyunlardan biri Rocket League. Son dönemlerde rekor oyuncu sayılarına ulaşan oyun, yeni bir güncellemeye kavuşuyor. Spot ışığını korumak isteyen Psyonix ekibi, Heatseeker isimli yeni oyun modu ile oldukça çılgın dakikalar vadediyor.

Heatseeker üç kişilik takımlardan oluşan bir oyun modu. Fakat bu modun standart oyunlardan farkı topun "takip" özelliğine kavuşmuş olması. Yani top, kendisine dokunduğunuz anda rakip takımın kalesine yönelmeye başlıyor. Eğer rakibiniz topa dokunursa bu kez yön değiştirerek sizin kalenize yol alıyor.

Rocket League'den eş zamanlı oyuncu rekoru

İşin eğlence dozajını ise topun her yön değiştirmesi ile hızlanıyor oluşu artırıyor. İlk 7 gole ulaşan takım ise maçı kazanıyor. Oyun modunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Güncelleme tabi ki bol bol kozmetik içerik ile birlikte geliyor. Bununla birlikte modun açık olduğu süre boyunca oyuna giriş yapan herkes Hypnoteks banner'ını ödül olarak alıyor. Heatseeker maçlarının aynı normal maçlar kadar tecrübe puanı kazandıracağını da hatırlatalım.

Oyun modu Türkiye saati ile 16 Nisan saat 19:00'da yayında olacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum