Rocket League'in Yeni Nesil Versiyonlarının Detayları Ortaya Çıktı

Bakalım beklediğiniz performansı verecek mi?

Bildiğiniz üzere Psyonix bir süredir Rocket League'in yeni nesil versiyonları üzerinde çalışıyor. Stüdyo sonunda bu versiyonların detayları hakkında resmi bir açıklama yayınladı. Buna göre yeni nesil konsollarda oyun Performance ve Quality adı verilen iki farklı versiyonda çalışacak. Performance versiyonunun oyun çıkış yaptıktan bir süre sonra geleceğini de belirtelim.

Oyunu Xbox Series X'te oynayacak oyuncular Quality versiyonda 4K çözünürlük ile 60FPS alabilecek. Psyonix bunun için en düşük HDMI 2.0 kablosu ve HDR10 destekleyen bir monitör ya da televizyon sahibi olmanızı öneriyor. İlerleyen günlerde gelecek Performance versiyonunda ise oyun 2688x1512 çözünürlükte 120 FPS verecek.

Xbox Series S'te ise 1080p çözünürlükte 60FPS vadedilmiş. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi oyuncular istedikleri takdirde Performance modunu açarak oyunun 1344x756 çözünürlükte 120FPS almasını sağlayabilecek.

PlayStation 5 kullanıcılarında ise bu seçenekler bulunmuyor. Oyun bu platformda direkt olarak 4K çözünürlükte 60FPS sunacak.

Psyonix'in paylaştığı detayların tamamına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum