Rocksmith Son DLC'sini Yayınladı, Ekip Artık Yeni Projeye Geçiyor

Artık herkes gitar çalmayı öğrenmiştir

Ubisoft San Francisco, Rocksmith'in son DLC'sinin de yayınlandığını açıkladı ve bu da artık oyuna olan yeni DLC içeriği desteğinin sonuna geldiğimiz anlamına geliyor.

2011 yılında çıkan Rocksmith, Guitar Hero ve benzerleri gibi ritm bazlı oyunlardan çok daha farklı bir içerikle karşımıza çıkmıştı çünkü bu oyunun temel amacı oyunculara gerçekten de gitar çalmayı öğretmekti. Bence Guitar Hero serisi kadar eğlenceli değildi (işin arcade yanını biraz daha çok seviyorum sanırım ben), ama eğitim açısından fersah fersah ötede olduğunu söylemek lazım.

Oyuna eklenen son DLC İsveç'in ünlü progresif metal grubu Opeth'in şarkılarını içeren Opeth Song Pack oldu.

Ekip bu DLC'nin de yayınlanmasının ardından yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayacak. Ubisoft henüz bu projeye dair bir bilgi vermedi ama bunun da yine müzikal bir oyun olduğunu tahmin etmek güç değil. Aslında keşke yine şöyle güzel bir Guitar Hero oyunuyla geri dönseler diyorum ama bunun ihtimali de çok düşük.

Rocksmith'te 383 hafta içerisinde yayınlanan toplam 1570 şarkı bulunuyor.

YORUMLAR
ugur_sezgun
7 Nisan 2020 02:56

Bir gitar eğitmeni olarak G.hero bence cok daha eglenceli bir oyun. Elbette Rocksmith de hoş bir oyun ama bir oyun bir insana bir yere kadar enstruman öğretebilir. Bence zaten hali hazırda enstruman çalanlar daha fazla vakit geçirdiler bu oyunla :)

Parolamı Unuttum