Rockstar, GTA 6 Sızıntısının Gecikmeye Neden Olmayacağını Söyledi

Hasar kontrolü başladı

GTA 6'nın erken bir versiyonunun görüntülerinin sızdırılması tabii ki Rockstar bünyesinde ciddi hayal kırıklığına yol açtı. Bu görüntülere gelen çeşitli eleştiriler bunun çok erken bir versiyon olduğunu dikkate almıyor, bu da eminim ki Rockstar çalışanları için ayrı bir can sıkıntısıdır.

Bu sızıntının oyunun geliştirme sürecini kötü etkileyeceği, planlanan çıkış tarihinin de bu yüzden sapacağı konuşuluyordu ki Rockstar konuya dair bir açıklama yayınlayarak hem sızıntıyı kabul etti, hem de hayranlarının yüreğine su serpti.

"Sıradaki oyunumuzun detaylarının sizinle bu şekilde paylaşılmış olmasından bizim için büyük hayal kırıklığı. Sıradaki Grand Theft Auto oyunu üzerindeki çalışmalarımız planlandığı şekilde devam edecek ve size, oyuncularımıza, beklentilerinizi aşacak bu deneyimi sunmak için kendimizi adamaya devam edeceğiz.

Şu aşamada bu sızıntının canlı oyun servislerimizde kesinti yaratmayacağını ve süregelen projelerimizin geliştirme süreçlerinde uzun vadeli etkilerinin olmayacağını söyleyebiliriz.

En kısa zamanda yeni haberlerle karşınızda olacağız ve elbette hazır olduğunda bu oyunu size doğru düzgün biçimde sunacağız. Bu koşullarda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz."

Oyun dünyasının önemli isimleri de yayınladıkları mesajlarla Rockstar'a destek verdiler. Elbette yüz milyonlar satan bir serinin oyuncuları serinin yeni oyununu büyük bir heyecanla bekliyor, ama bu tür sızıntılar o heyecana pek de iyi etki etmiyor. Rockstar'a geçmiş olsun dileklerimizi yolluyoruz.

YORUMLAR
biwaly
21 Eylül 2022 11:36

Aga zaten GTA 6'nın ne mal olduğu belliydi. Vice City, kadın oynanabilir karakter, GTA 5 gibi oynanabilir 3 farklı karakter falan filan. Yeni bir şey öğrenmedik ama en azından şüpheler giderildi. Ben de fark ettim ki GTA 6 benim ilgimi çekmiyor. GTA San Andreas'dan beri GTA evrenindeki tüm şehirlere tek oyunda ulaşabileceğim bir GTA bekledim. Bu saatten sonra GTA San Andreas'dan içerik olarak daha berbat olan GTA 4 ve GTA 5 gibi kalitesiz GTA'ları sevecek değilim. Açarım GTA SA oynarım daha iyi LEL.

doksanlariozleyenadam
20 Eylül 2022 14:01

En az 2 sene attı ... Suç zaten Rockstar'da değil yanlış işler bunlar 3 kuruş para koparacağım diye insanların emeğini alın terini hiç ettiler.

Parolamı Unuttum