Rogue-Like Kart Oyunu Slay The Spire Erken Erişimden Çıkıyor

Tabi ki fiyatı da yükseliyor

Mega Crit Games'in sevilen kart oyunu Steam Erken Erişim programından çıkmaya hazırlanıyor. Oyun yarından itibaren 1.0 Versiyonu ile yayında olacak.

2017'den beri erken erişimde olan oyun pek çok rogue-like oyun severi kendisine çekmeyi başarmış, ilginç tasarımı ile dikkatleri çekmişti. Destenizi oluşturarak gidebileceğiniz yere kadar ilerleyebildiğiniz oyunun ilginç de bir hikayesi var.

2 kahramanımızdan birini seçerek başladığınız oyunda -üçüncü karakteri daha sonra açılabiliyor- amacınız Spire'ın en tepesine ulaşmak. Tabi ki bu serüvende karşınıza çıkan düşmanlarınızı elinizdeki kartlar ile bertaraf etmeye çalışıyorsunuz. 

Anlatması oldukça basit olsa da oyunun ilerleyen safhalarında stratejinizi ve destenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Her kart oyununda olduğu gibi Slay The Spire'da da bir raundda kullanabileceğiniz kart sayısı enerjiniz ile kısıtlanmış durumda. Bu enerji barı siz Spire'ın yukarılarına ilerledikçe artıyor.

Her savaşın ardından rotanızı belirlediğiniz harita üzerinde markete uğrayabilir, sürpriz etkinlikler ile karşılaşabilir ya da destenize yeni kartlar ekleyebilirsiniz. Slay The Spire'ı Steam üzerinden 40 liraya satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum