Rogue One Filminin Senaristi, Disney+'ya Katıldı

Filmden, diziye Star Wars her yerde!

Star Wars hayranları için önümüzdeki aylar oldukça heyecanlı geçecek. The Rise of Skywalker ile birlikte evrende büyük bir sona yaklaşıyoruz. Aynı zamanda Kasım ayı içerisinde Disney+'nın açılmasıyla birlikte The Mandalorian dizisi geliyor ve Star Wars külliyatında hiç görmediğimiz yerleri göreceğiz.

Disney'in Star Wars ile işi bu kadar kolay bitmeyecek tabii ki... Disney+'ya duyurulan bir diğer Star Wars dizisi de Rogue One filminin öncesini anlatacak ve Cassian Andor'un geçmişini öğreneceğiz.

Yeni Cassian Andor dizisi için henüz bir tarih duyurulmuş değil. Tıpkı Rogue One filminde olduğu gibi Diego Luna'nın başrolünde olacağı dizi yeni senaristine de kavuştu. Variety'nin haberine göre filmin de senaristlerinden olan Tony Gilroy, dizinin senaryosunda kilit rol sahibi olacak. İlk bölüm başta olmak üzere çeşitli bölümlerin senaryosunu yazacak olan Gilroy bu yolda Stephen Schiff ile birlikte çalışacak.

Star Wars evreninde keşfedilecek çok şey olduğunu düşününce Disney'in bu politikası biraz akla yatkın geliyor, ancak sürekli her yerde Star Wars görmek insanları biraz bıktırabilir. Bakalım Disney+'nın açılışıyla birlikte yeni başlayacak olan dönem hayranlardan nasıl tepkiler alacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum