The Mandalorian, First Order'ın Doğuşunu Da Anlatacakmış!

Supreme Leader nedir? Kime denir?

Star Wars hayranları için hikayenin altıncı filmi Return of the Jedi ile yedinci filmi The Force Awakens arasındaki boşluk tam anlamıyla dolmuş değil. Orada çok fazla soru işareti ve çok fazla olay var ve bunların çok az bir kısmını biliyoruz. Disney de bu konuda oldukça katı bir tutum sergiliyor ve bu arada geçen bir oyun ya da çizgi roman yapılmasına kesinlikle karşı çıkıyor.

Mesela biz 6. filmin sonunda yeni bir cumhuriyet kurulmuş, imparatorluğun ise yıkılmış olduğunu sanıyorduk. Ancak Disney üçlemesi bize ilk filmde gösterdi ki durum hiç böyle değilmiş. Üstüne üstlük karşımıza First Order ve onun başında yer alan Supreme Leader Snoke gibi şeyler çıkınca durum biraz karıştı. Neyse ki Disney bu döneme biraz da olsa açıklık getirmeye hazırlanıyor. İlk Star Wars dizisi The Mandalorian bu dönemde geçecek ve bazı sorulara ışık tutacak.


Entertainment Weeky'e konuşan dizinin yaratıcısı Jon Favreau ve yönetmenlerinden Dave Filoni, bu otuz yıllık ara süreçte neler olduğunu anlatacaklarını belirtti. Filoni'nin First Order hakkında söylediği "Oldukça sağlam donatılmışlardı." cümlesi, galaksinin yeni belası First Order'ın nasıl güçlendiğini dizide göreceğimizi işaret ediyor. Supreme Leader Snoke'un nereden ve nasıl ortaya çıktığını da muhtemelen hem dokuzuncu filmde, hem de The Mandalorian'da öğreneceğiz. 

The Mandalorian dizisiyle ilgili şu ana kadar çıkan tüm haberler heyecan yaratmayı başarıyor. Dizinin geçtiği dönem, anlatacakları, konusu ve karakterleri oldukça ilginç. Favreau da diziyi tıpkı orijinal üçleme gibi çektiğini açıklamıştı, kim bilir belki de yeni filmlerden bulamadığımız o Star Wars ruhunu The Mandalorian bizlere sunar, biz de keyifle izleyecek yeni bir Star Wars işine kavuşmuş oluruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum