Rogue One'ın Öncesini Anlatacak Dizide Bail Organa'yı Görebiliriz!

Leia'dan önce nasıl bir hayatı vardı?

Star Wars markası Disney+ içinde yeni bir hayata hazırlanıyor. Halihazırda The Mandalorian ile hayranları etkilemeyi başaran yayın servisinin şüphesiz en çok beklenen Star Wars dizisi Obi-Wan Kenobi ancak gelmesi en yakın göreceğimiz yeni dizi olan Rogue One'ın öncesini konu alacak ve Cassian Andor'un hikayesini anlatacak dizide tanıdık bir yüzü de görebiliriz. Prequel üçlemesinde Leia'nın üvey babası Bail Organa'yı canlandıran Jimmy Smits dizide de kendi karakterini canlandıracak gibi gözüküyor.

Bail Organa'yı son olarak Rogue One: A Star Wars Story'de de canlandıran Smits'in filmde yer alması çok sürprize benzemiyor. Ancak işin en heyecanlı kısmı Bail Organa'nın geçmiş dönem hikayelerine tanıklık edebilme şansımız. Filmlerde cumhuriyet yanlısı bir senatör ve Leia'yı evlat edinmesinin dışında çok fazla bilgi sahibi değiliz. Şimdi bu diziyle birlikte karakterin geçmişini de öğrenme şansına sahibiz. Dizide ayrıca Alistair Petrie'nin de General Draven'ı yeniden canlandıracağı belirtiliyor.  

Cassian Andor'u yeniden canlandıracağı için oldukça heyecanlı olan Diego Luna, "Evrenin bir parçası olabileceğim için çok heyecanlıyım. Çünkü bu filmleri izleyerek büyüdüm ayrıca bu rolü inceleyebilmek için çok fazla mesai harcadım. Bu dizi harika olacak. Bir işe filmle babşlamak zor ancak filmde çok hızlı öldük ve şimdi daha önce neler olacağına bakabileceğiz." diyerek diziyle ilgili büyük konuşmuştu. Henüz resmi bir yayın tarihine sahip olmayan diziye halen çok fazla hayran şüpheyle yaklaşıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum