Romero Games, Paradox İle Yeni Bir Strateji Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Detaylar E3 2019'da gelecekmiş...

John ve Brenda Romero, twitter hesaplarından yaptıkları bir paylaşımla, Romero Games ile Paradox'un yeni bir strateji oyunu geliştirmek üzere iş birliğine gittiklerin açıkladılar.

Paylaşımda da görüldüğü üzere şu anda sadece logo paylaşmış durumdalar. Oyun ile ilgili detayların E3 2019'da paylaşılacağı söyleniyor.

Brenda Romero, paylaştıkları basın açıklamasında "Bu, uzun süredir üzerinde çalışmayı arzu ettiğimiz bir proje ve bu hayali gerçeğe dönüştürmek üzere Paradox Interactive ile iş birliğine gitmek heyecan verici bir durum" diyor özetle.

Romero Games'in sitesinde halihazırda çeşitli platformlar için 2 oyun üzerinde çalıştıkları belirtiliyor. Bu 2 oyun içerisinde Sigil'in yer alıp almadığı belirsiz. Stüdyo için strateji oyunu farklı bir deneyim olabilir, zira daha önce geliştirdikleri oyunlara göre farklı bir tür. Gerçi Brenda Romero bunun dışında tutulabilir, çünkü kendisi Jagged Alliance serisi ve Tom Clancy's Ghost Recon: Commander gibi strateji oyunlarının geliştirilmesinde görev almış bir isim.

Şu aşamada bir yorumda bulunmak zor. Oyun ile ilgili E3'te yapılacak duyuruyu beklemek durumundayız. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum