Romero'nun Yeni Oyunu Empire of Sin'in Çıkışı Ertelendi

İlkbahar dedik, sonbahar oldu

Romero Games'in merakla beklenen yeni oyunu (ki kendisi bir suç oyunu) Empire of Sin'de çoğu gerçek hayattaki kahramanlara dayanan, yeraltı dünyasının 14 farklı patronundan biri olarak 1920'lerin Chicago'suna gidecek ve sokaklardaki çete savaşlarında kendimize yer bulacağız.

Romero Games ve Paradox Interactive işbirliğiyle bu yılın ilkbahar aylarında çıkış yapacağı açıklanan bu strateji oyunu az önce yapılan bir açıklamayla sonbahara ertelendi.

"Her iyi içki kaçakçısının bildiği üzere, iyi içki aceleye getirilmez ve aynısı oyun geliştirme için de geçerli. Bu yüzden Empire of Sin'in çıkışını 2020 sonbaharına erteledik. Şimdiye kadarki destekleriniz için teşekkür ederiz, neden kaliteyi hızdan önde tuttuğumuzu anlayacağınızı da garanti ediyoruz. Ne de olsa, Şikago'da hayatta kalmak için tetikte kalmak gerektiğini herkes bilir." diyerek oyunun ruhuna uygun bir açıklama yapmışlar Twitter hesaplarından.

Oyunun Steam sayfasındaki tanıtım metni şöyle: 

Romero Games ve Paradox Interactive'in oyunu Empire of Sin ile oyuncular, içki yasağının olduğu 1920'ler Chicago'sunun, acımasız yeraltı suç dünyasının kalbine taşınıyor. Kalabalığın en tepesinde çıkmak için dalavere çevirmek, tatlı dil kullanmak ve korku salmak serbest. Bu karakter odaklı ve kara filmlerden esinlenilmiş oyun, oyuncuları debdebeli 20'lerin pırıltı ve cazibesinin tam ortasına bırakırken perde arkasındaki organize suçların zorlu ve tekinsiz yollarına da sokuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum