Ronda Rousey Oyun Yayınları Yapmaya Başlıyor

Pokemon serisini bir de MMA efsanesinden izleyin

MMA efsanesi, WWE güreşçisi, aksiyon film yıldızı ve dünyanın en hoş gülümsemelerinden birine sahip olan Ronda Rousey canlı yayın işine giriyor. Oyun yayınları yapmaya hazırlanan yıldız isim, ilk yayınında elde edeceği gelirlerin tamamını Avustralya'daki yardım kuruluşlarına bağışlayacak.

Türkiye saati ile 19 Şubat sabah saat 02:00'da başlayacak yayın Facebook üzerinden yapılacak. Rousey, yaptığı açıklamada bu yayında en son Pokemon oyununu oynayacağını da belirtmiş. Aksiyon yıldızı aynı paylaşımın içerisinde her hafta bir kez yayın yapmak istediğini de ifade etmiş.

Yayınladığı basın açıklamasında oyun yayıncılığına meraklı olduğunu ifade eden Rousey, sadece Facebook Gaming üzerinden yayın yapacağını da açıkladı. Aynı açıklama içerisinde Pokemon serisi ile olan bağını vurgulayan ünlü dövüşçü, "çok sıkı bir oyun tutkunu" olduğunun da altını çizmiş.

Rousey'i ekranlarda daha fazla görebilecek olmak sevindirici. Tabii bu yayın işinin sadece bir reklam kampanyasına dönüşmesi de ihtimaller arasında. Bakalım Rousey düzenli bir yayın çizelgesi tutturabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum