Rotten Tomatoes Justice League Puanlamalarını Vizyon Tarihine Kadar Açıklamayacak

İsabetli bir karar olmuş

Söz konusu film incelemeleri olduğunda Rotten Tomatoes uzun bir süre en objektif kaynak olarak biliniyordu. Fakat işin içerisine Marvel ve DC filmleri girince Rotten Tomatoes hayranları bir anda siteye düşman oldular.

Özellikle Batman v Superman: Dawn of Justice'in gerçek olamayacak kadar düşük puan alması ve birbirinin aynısı diyebileceğimiz Marvel filmlerinin tam puan alması bir çok DC hayranının siteyi Marvel ve Disney'den rüşvet aldığına dair suçlamalarda bulunmasına sebep oldu. Aslında çok da haksız sayılmazlar, Batman v Superman, Iron Man III'ün %79 aldığı bir yerde kesinlikle %27 gibi bir puanı hak etmiyor. 100 üzerinden puanlama yapılıyorsa 27 dediğin Youtube ya da Vine fenomeni filmi skalasında bir puan. Bu sebeplerden dolayı Rotten Tomatoes DC düşmanı ilan edilmişti. Fakat işin komik tarafı şu, Rotten Tomatoes'un hisselerinin düşük de olsa bir kısmı Warner Bros.'a ait!

>Sony Örümcek Adamsız Film Evrenini Morbius ile Genişletiyor

Her ne kadar görüşleri yanlı da olsa Rotten Tomatoes'ta bir filmin aldığı puan o filmin gişe başarısını oldukça etkiliyor. Rotten Tomatoes'un Facebook video serisi See It/Skip It, bölüm sonunda vizyona girecek filmin puanlamasının açıklandığı bir program. Bahsi geçen filmin vizyon tarihinde yayımlanan bu programın bu haftaki konuğu Justice League olacak. Yani Rotten Tomatoes'un "aman biz DC'yi çok yerdik biraz koruyalım ayıp oluyor" ya da benzeri bir düşüncesi yok. 

>Ben Affleck Batman'i Yarı Yolda Bırakmayacak

Bana göre film Rotten Tomatoes'da çok düşük bir puan alacak ve yer yerinden oynayacak. Siz ne düşünüyorsunuz sevgili Oyungezerler? Şu an için filmi izleyen eleştirmenlerin ortalama puanı 7/10 gibi duruyor. Rotten Tomatoes'da ben 50-70 arası bir şey bekliyorum. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum