RUINER'ın Fragmanı Oyunun Çılgın Boss Dövüşlerini Gösteriyor

Polonya semalarından bir bomba daha geliyor gibi

Devolver Digital yarın (26 Eylül) piyasaya çıkacak olan RUINER'ın yeni fragmanını yayınladı ve bu fragmanda bir değil, tam dört farklı boss dövüşüne birden göz atma şansı elde ediyoruz. Oyun Hotline Miami veya Hyper Light Drifter gibi oyunlara benzeyen, kuş bakışı açıyla oynanan bir cyberpunk nişancı oyunu. Cyberpunk öğeleriyle bezeli bir şehirde geçen oyunda 2091 yılına gidiyor ve gizemli bir hacker’ın yardımını arkasına alarak kaçırılan kardeşini bulmak ve yozlaşmış sistemin yalanlarını ortaya çıkarmak için kolları sıvayan bir sosyopatı yönetiyoruz.

Oyundaki bölümlerde ilerleyip önümüze çıkan düşmanları tek tek hakladıktan sonra karşımıza birbirinden tehlikeli asıl boss'lar çıkıyor elbette. Fragmandan gördüğümüz kadarıyla bu boss'larla kapışmak da oldukça eğlenceli ama bir o kadar da zor olacak gibi. Oyunun yapımcısı Polonyalı Reikon Games son derece iddialı. Yaklaşık 6 - 8 saat oyun süresi sunacak olan oyunun PC'lerde 120, konsollarda ise 30 fps'nin üzerinde çalışacağını söylüyorlar.

Fragmanda Wolverine tarzı pençelere sahip olan Heavy Cyborg, size bölümü dar etmeye çalışan savaş suçlusu Captain Bogdan, gizemli karakter Shadow ve dev robot Mother Engine dövüşlerini görüyoruz. Savaşların ne kadar da yüksek bir tempoda yapıldığını görünce neden bunları çılgın olarak nitelendirdiğimi anlayacaksınız.

RUINER, 26 Eylül'de PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkmış olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum