Ryan Reynolds Deadpool 2 Hakkında Konuştu

Hanım koş drama var!

Deadpool'un yakaladığı muazzam başarının ardından herkes ikinci filmi heyecanla beklemeye başlamıştı. Fakat filmin yönetmeni Tim Miller ve başrol oyuncusu Ryan Reynolds arasında yaşananlar ve Tim Miller'ın projeden ayrılması, filmi bekleyenler arasında büyük bir panik yarattı.

Şu ana kadar pek çok şey söylendi. Cable'ı oynayacak kişi hakkında fikir ayrılıkları, filmin tonu, senaryo hatta uçan kuş bile problemin sebebi olarak gösterildi. Ryan Reynolds nihayet çıktı ve tartışmalara noktayı koydu. Öncelikle şunu belirtmemiz gerek, genelde yönetmen ile oyuncu anlaşamıyorsa projeden ayrılan isim oyuncu olur. Fakat Deadpool'da son sözü söyleyen kişi Ryan Reynolds. O yüzden onun bakış açısından söylediklerini değerlendirmekte fayda var. 

"Nerede yetkimi kullanacağımı, nerede insanlara özgürlük tanıyacağımı çok iyi biliyorum. Tim Miller ile konuşurken efektleri şöyle ya da böyle yapalım diyemem. Tim Miller efekt konusunda bir uzman ve ben değilim. Ama karakterler ve onların nasıl olmaları gerektiği konusunda da ben uzmanım. Deadpool ile 11 yıllık bir geçmişim var ve ilk film için harcadığım eforu herkes biliyor. Film başarılı oldu diye arkama yaslanamam, daha çok üzerine eğilirim."

Bu açıklamadan anlayabildiğimiz kadarı ile gerçekten "creative differences" yani karakterler konusunda bir anlaşmazlık var. İlk filmin bütçesi 58 milyon dolardı ve tam 782 milyon dolar hasılat yakalamıştı. İkinci filmin bütçesi ise tam olarak açıklanmasa da 180 milyon dolar civarı olduğu söyleniyor. Muhtemelen parayı bol bulunca Tim Miller coştu, bir sürü yeni karakter ve fantastik sahneler eklemek istedi filme. Ryan Reynolds ise ilk filmin havasını bozmak istemedi. 

Bu arada son dedikodulara göre John Wick'in yönetmeni David Leitch projenin başına geçecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum