S.T.A.L.K.E.R. 2’nin Resmi Sitesi Yeniden Hortladı

Hadi kemik!

Geçen sene sürpriz bir şekilde duyurulan ama bize şöyle bir el salladıktan sonra tekrar karanlıklara karışan S.T.A.L.K.E.R. 2 dün tekrar duyuruldu. Evet, yanlış okumadınız. Oyunun duyurusu tekrar yapıldı. Bu kez yanında minik teselliler de getirdi ayrıca.

2011’de kepenkleri kapanan fakat 2018’de beklenmedik bir şekilde tekrar karşımıza çıkan GSC Game World, dün uzuuuuun süredir sessiz olan sosyal medya hesaplarından S.T.A.L.K.E.R. 2 için “A. N. N. O. U. N. C. E. D. 2” ibaresiyle yeni bir görsel paylaştı. Görsele hâlâ 2021 tarihinin eşlik etmesiyse gözlerden kaçmadı. Duyuruda yakında yeni bilgiler paylaşılacağı da söylendi.

Clipboard01

Ek olarak oyunun resmi internet sitesinde yeni bir görsel (haberin başında gördüğünüz resim) ve bir de yeni bir müzik parçası paylaşıldı. Müziğin ilk S.T.A.L.K.E.R.’ın ana menü müziğinden küçük parçalar içerdiğine dikkat… İsterseniz hem müziği hem de görseli bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

Oyunun hangi platformlara çıkacağı belirsiz. Ancak bundan öncekiler sadece PC için geliştirilmişti. Kendisine (bir ümit) 2021 tarihinde kavuşacağımızıysa daha önceki duyurudan biliyorduk zaten. Beklemedeyiz…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum