Salgın Arası, Witcher'ın İkinci Sezonunda Değişikliklere Yol Açmış

Witcherların Corona'ya iyi gelen bir büyüsü yok mu?

Coronavirüs salgını nedeniyle çok sayıda dizi ve filmin çekimleri uzunca bir süredir devam edemiyor. Bu beklenmedik ara verme çoğu yapım için erteleme yolunu hazırlasa da bazı yapımlar için içerik değişikliği anlamına da geliyor. Netflix'in sevilen dizisi The Witcher'ın ikinci sezonu da bu süreçten nasibini aldı ve karşımıza tam olarak planladığı şekilde çıkamayacak. Yine de dizinin yürütücüsü Lauren S. Hissrich olaya karamsar bakmıyor. 

"Bu beklenmedik ara, hikayeyi etkileyecek. Etkilemesi de gerekiyordu. Ancak yazar olmanın en iyi yanlarından birisi de yapacağımız değişiklikleri gözden geçirirken orada olup, nelerin gerekli olduğuna karar verebilmek." diyen Lauren Hanım, salgın sürecinin dizinin hikayesine ve anlatım tarzına olan etkisini doğruladı. Bu ara süresince yazarlar senaryoyu mükemmelleştirmeye daha fazla zaman ayırabilmişler ve özellikle de duygusal etkisi olacak kısımlarda büyük değişiklikler yapmışlar.

İkinci sezon ile birlikte Geralt-Ciri ilişkisini de daha net bir şekilde görebilmeyi umuyoruz. Bakalım bu salgın arasının ardından bazı değişimler geçiren Witcher'ın ikinci sezonu her şeye rağmen hayranları mutlu etmeyi başarabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum