Sam & Max Remaster'ları The Devil's Playhouse İle Sona Eriyor

Son sezon için ilk fragman da yayımlandı

Telltale tarafından geliştirilen yeni Sam & Max oyunları üç sezona yayılmış 16 bölüm olarak karşımıza çıkmıştı ve gerçekten de Sam & Max'in ruhunu koruyan son derece başarılı macera oyunlarıydı. 2020 yılında Skunkape Games bu oyunların remasterlarını yayımlamaya başladı. Önce ilk sezon olan Sam & Max Save the World, 2021 sonundaysa ikinci sezon olan Sam & Max Beyond Time and Space remaster olarak karşımıza çıktı.

Skunkape Games bu remasterlarda ortaya bence harika bir iş çıkardı. Save the World incelemesinde "Yanında orijinal oyunun da verileceğini düşünürsek ‘o mu, bu mu?’ diye düşünmeye bile gerek yok diyebilirim. Sam ve Max her zaman olduğu gibi yine çok komik." diyerek oyuna 8 vermiştim, Beyond Time and Space'te ise çıtayı daha da yükselttikleri için "Tüm zamanların en eğlenceli point & click macera oyunlarından biri, remaster ile iyice güzelleşmiş. Bunu da oynamayanı Max’lar ısırsın, o kadar söylüyorum" diyerek notu 9'a çıkarmıştım.

Şimdiyse üçüncü ve son sezon olan The Devil's Playhouse'a kavuşmak üzereyiz. Skunkape Games kesin bir çıkış tarihi vermedi ama fragman eşliğinde oyunun bu yıl içerisinde çıkacağını duyurmuş oldu.

The Devil's Playhouse çok iyi bir sezondu, Skunkape Games'in bu sezonun da altından başarıyla kalkacağına adım gibi eminim ve oynamak için sabırsızlanıyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum