Advertisement

Sam Raimi Neden MCU'ya Bir Spider-Man Filmi Çekmediğini Açıkladı

Tom Holland iyi hoş ama Tobey'in yeri başka

Çizgi roman filmlerine Doctor Strange 2 ile birlikte geri dönüş yapan usta yönetmen Sam Raimi şu an için eleştirilerin odağında. Her ne kadar Multiverse of Madness gişe anlamında yüzleri güldürse de eleştiri anlamında ciddi bir bombardımana maruz kalıyor. Rotten Tomatoes'dan taze notu alamayan dört MCU filminden biri olan ikinci Doctor Strange, Raimi'yi çizgi roman uyarlamalarına küstürmemiş. 

Raimi-MCU iş birliği duyurulduğundan bu yana doğal olarak hepimizin aklında potansiyel bir Spider-Man filmi de yer alıyordu. Ancak Raimi bunun neden gerçek olmayacağını hoş bir dille anlatmış. "Spider-Man'i çok seviyorum. Tom Holland'ı bu rolde de çok seviyorum. Ancak eğer ben bir Spider-Man filmi yapsaydım bu muhtemelen Tobey ile birlikte olurdu ya da o benim yakama yapışırdı!" diyen Raimi, Tobey Maguire'a olan büyük sevgisini de bir kez daha dile getirmiş.

Jon Watts'ın yönettiği Disney usulü üçlemeyi de beğendiğini söyleyen Sam Raimi halen yeni bir Spider-Man filmine kapıları kapatmıyor. Sony için çektiği eski üçlemeye devam edebileceği gündemde olan Raimi, "Şu an için Spider-Man 4 ile ilgili herhangi bir planım yok. Zaten onlar bu yeni Spider-Man serisiyle çok başarılı işler yaptılar. Kendi dördüncü filmimin olup, olmayacağını bilmiyorum. Bunun peşinden koşmuyorum." dedi. 

Ortadaki hayran kitlesi zaten Sam Raimi yerine böyle bir hayalin ardından çok uzun zamandır koşuyor. No Way Home ve sonrasında Multiverse of Madness ile birlikte evrenler iç içe de girmişken Sony'e kurtarıcı olarak Tobey Maguire'ın başrolde olacağı bir Spider-Man filmi ilaç gibi gelebilir. Ya da bu benim çocukluktan kalma bir hayalim, bilemiyorum. Tek bildiğim şu an için ilerleyen dönemlerde yeni bir Sam Raimi usulü çizgi roman uyarlaması olmadığı. 

YORUMLAR
Stormwind
16 Mayıs 2022 23:50

Tobey yüzünden Andrew Garfield'in hakkını No Way Home ile yediğimizi düşünmeye başladım. Serinin en iyisi Tobey'in ki olabilir ama diğer seriler de bu konu da hakkını verdiler açıkçası örümcek adam için bir film yapılacaksa bunu Andrew için yapılabilir. (kendisinin 2 diğerlerinin 3 filmi mevcut)

Parolamı Unuttum