Sandman'in 2. Sezonu Bütçe Yüzünden Henüz Onay Almamış

Neil Gaiman'dan hepimize çağrı var

Netflix'in son dönemdeki en büyük mutluluğu The Sandman dizisi oldu. Çıkışıyla birlikte yayın servisinde zirveye oynayan Sandman'den son olarak iki parçalık yeni bir bölüm de hepimizi mest etmeyi başardı. Tüm bu başarılı sürece rağmen henüz Netflix cephesi dizinin ikinci sezonunu resmen onaylamadı. Resmiyet gelmemesi hakkında konuşan serinin yaratıcısı Neil Gaiman, dizinin yüksek bütçesinden bahsetti.

Sosyal medya üzerinden özellikle son günlerde büyük bir Sandman kampanyası yürüten Gaiman bir hayranından gelen "Neden 2. sezon halen bir soru işareti?" sorusuna "Çünkü Sandman gerçekten pahalı bir dizi ve bu yüzden Netflix'in bize başka bir sezon için bütçe vermesi için dizinin inanılmaz derecede başarılı olması lazım. Yani evet biz son iki haftada dünya genelinde en iyi diziyiz ama bu halen yeterli olmayabilir." cevabını verdi. Gaiman ayrıca ikinci sezonun gelmesi için tüm hayranlara bir çağrıda bulundu. Usta yazar herkese arkadaşlarından Sandman'i izlemelerini rica etmelerini istedi. 

The Sandman'in görsel kalitesi, hikaye işleyişi gerçekten Netflix standartlarının üzerindeydi ve belli ki bu kalite beraberinde ciddi bir bütçeyi getirmiş. Son dönemde büyük bir kullanıcı kaybıyla yüzleşen Netflix aynı kaliteyi sürdürebilmek için gerekli bütçeyi ayırma konusunda çekinceler yaşıyor olabilir. Lakin daha önceki başarısızlıklarına baktığımız zaman Netflix'in kesenin ağzını açmamasının da bu hususta ciddi payı olduğu aşikar. İnanıyorum ki Gaiman'ın da yoğun çabasıyla birlikte The Sandman yakın gelecekte 2. sezon onayını kapacaktır. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum