Advertisement

The Sandman'e İki Parçalık Yeni Bir Bölüm Eklendi!

Netflix, bin kediye rüya gördürmeyi başarmış

Netflix'in yakın dönemdeki belki de en başarılı dizisi The Sandman oldu. Neil Gaiman'ın efsanevi çizgi romanından uyarlanan dizinin ilk sezonu çoğu açıdan sınıfı geçmeyi başardı. 10 bölümden oluşan The Sandman henüz ikinci sezon onayını almasa da yapımcılar şimdiden devam sezonu için senaryo hazırlıklarına başlamış. İkinci sezon onayının kutlu haberini beklerken Netflix'ten adeta çok şık bir gol ile mutlu olduk. Diziye bir 11. bölüm kıvamında iki parçadan oluşan yeni bir bölüm eklendi.

Bu bölümlerden ilki A Dream Of A Thousand Cats (Bin Kedinin Rüyası), Hisko Hulsing'in yönetmenliğini üstlendiği animasyon bir hikaye. Diğer bölüm Calliope ise Louise Hooper'ın yönettiği bir yan hikaye. Özellikle Bin Kedinin Rüyası muhteşem bir seslendirmen kadrosuyla karşımıza çıkıyor. Sanda Oh, James McAvoy, David Tennant, Michael Sheen ve Neil Gaiman'ın da bizzat içerisinde bulunduğu bir seslendirmen kadrosu bölümün kalitesine kalite katmayı başarmış. Calliope'de ise başrol olarak Melissanthi Mahut'u izliyoruz. Mahut'un yanı sıra Nina Wadia ve Arthur Darvill gibi isimler de kadroda yer alıyor.

Özellikle işin animasyon kısmında epey başarılı bir işe imza atan Hisko Hulsing'den de gurur dolu açıklamalar geldi. Bölümün kendine ait kısmında 2D ile 3D animasyondan oluşan bir karışım yaratarak hipnotik bir atmosfer yaratmayı amaçladıklarını söyleyen yönetmen yağlı boya çizimlerin ve tarzın da bu konuda kendilerine büyük yardım da bulunduğunu belirtti. Umuyorum ki bu iki parçalık özel bölüm The Sandman'i son kez görüşümüz değildir ve yakın gelecekte 2. sezon duyurusunun haberini de buraya yazabiliriz. 

YORUMLAR
Atlas Estrella
19 Ağustos 2022 18:52

İşte bana böyle haberlerle gelin!

Parolamı Unuttum