Scarlett Johansson, Black Widow'un Öldüğünü Doğruladı

Hala inanmayan varsa diye

Avengers: Endgame'in ardından Marvel Sinematik Evreni içerisinde bir yaprak dökümü olacağı belliydi. Filmi izledik, yaşananları gördük ve bazı karakterler aramızdan ayrıldı. Bunlardan birisi de Scarlett Johansson'un canlandırdığı Black Widow karakteriydi. Tabii söz konusu Marvel olunca "ölülerin, ölü kalma" durumu pek gerçekçi gelmiyor. 

Johansson'a göre Natasha Romanoff'un ölümü oldukça kesinmiş. The Tonight Show'da Jimmy Fallon'un konuğu olan aktris aktris, "Dürüst olmak gerekirse kendi adıma böyle bir kapanışa ihtiyacım vardı. Çünkü Avengers: Endgame'in ardından duygusal olarak ve gerçek anlamda dışarıda kaldım. Ortada birkaç tane kesin şey var ancak ölüm oldukça gerçek bir durum. Ama insanlar benim öldüğüme inanmıyorlar ve beni karakterimin ölmediğine ikna etmeye çalışıyorlar. Karakterimin paralel bir evrende yaşıyor olabileceğini söylüyorlar. Ama hayır, ölüm nihai bir sondu." demiş. 

Endgame sırasında ölen Black Widow'un MCU'nun dördüncü aşamasının ilk filmi olması karakterin halen yaşıyor olabileceği ile ilgili söylentileri güçlendirmişti. Ancak filmin önceki dönemlerde geçmesi ve Scarlett Johansson'un bu açıklamaları durumu net hale getirmiştir.

Natasha Romanoff'un MCU'daki son filmi de olacak olan Black Widow, 1 Mayıs 2020'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum