Scorn Beklenenden Bir Hafta Önce Çıkacak

Dünya tersine döndü

Oyunlardan erteleme haberleri almaya artık çok alıştık, hatta bir oyun ertelenmeyince "acaba başına bir şey mi geldi?" diye merak ediyoruz artık :) Scorn ise bunun tam tersini yaparak bizi şaşırtmayı başardı. Oyun 21 Ekim yerine 14 Ekim'de oyuncularla buluşacak.

Kepler Interactive tarafından geliştirilen Scorn'un tanıtım metni şöyle:

Scorn, tuhaf formlar ve kasvetli dokularla adeta kâbuslardan çıkmış bir evrende geçen, atmosferik birinci şahıs korku macera oyunudur.

"Dünyaya atılmak" fikri etrafında tasarlanmıştır. Bu rüya gibi dünyanın içinde izole edilecek ve kaybolacak, birbirine bağlı farklı bölgeleri sırasız bir şekilde keşfedeceksin. Scorn'un tüyler ürperten ortamı başlı başına bir karakter.

Her bir mekânın kendi teması yani hikâyesi, bulmacaları ve karakterleri, birbirine bağlı bir dünya oluşturmada önemli bir rol oynuyor. Oyun boyunca yeni bölgeler açacak, farklı beceri setleri, silahlar, çeşitli eşyalar bulacak ve karşılaştığın yerleri algılamaya çalışacaksın.

Tarih değişikliği açıklamasına bir de fragman eşlik ediyor ve biz de bu tuhaf dünyaya balıklama dalmak için sabırsızlanıyoruz!

Oyun ilk günden Game Pass üzerinden de oynanabilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum