Scorsese'nin Joker Filmi Jared Leto'nun Kafasını Karıştırdı

Yalnız değilsin Jared Leto..

Martin Scorsese'nin yapımcılığını üstleneceği bir Joker filminin çekileceği açıklandığından beri kafamızda binbir soru var. Joker'in köken hikayesinin anlatılacağı filmin nasıl olacağı ya da olması gerektiği hakkında herkes bir fikre sahip.

Pek bir fikre sahip olmayan, kafası karışan kesmi temsilen Suicide Squad filminde Joker'i canlandıran Jared Leto kendisine yöneltilen sorulara "kafam biraz karıştı açıkçası" diyerek aslında oldukça net bir cevap vermiş. Evet, bir Joker köken filmi çekilecek fakat içerisinde Joker olarak Jared Leto yer almayacak. Aynı şekilde kendisinin Joker olacağı en az iki filmin çekim öncesi yapım aşaması devam ediyor. Bu filmlere de değinin Jared Leto "Joker'i oynamak oldukça eğlenceli. Mükemmel bir karakter ve onu çok seviyorum. Fakat DC evreni oldukça büyük ve Joker'in gerçek bir sahibi yok. Bu rolü alan kişi bir gün elbet bayrağı teslim etmek zorunda. Şu an başka filmler için çalışmalar başladı ve onlardan gelecek haberleri heyecanla bekliyorum" diyerek Scorsese'nin filminde olmayacağını kesin bir şekilde belirtmiş oldu.

Belki de DC Multiverse yani bir çok paralel evrenin yer aldığı geniş bir sinematik evren içerisine girdi DC ve Warner Bros.  Flashpoint filmi bizlere bunun ipucunu vermiş bizler de es geçmiş olabiliriz. Açıkçası tek bir evrene bağlı kalmak yerine DC'nin geniş ve muazzam multiverse'ünü izlemeyi tercih ederim. Böylece aynı oyuncuları aynı rollerde izleyerek bir süre sonra doygunluğa ulaşmış olmayız ve her yönetmen kendi bakış açısı ve vizyonu ile karakterlere yaklaşabilir.

Çok mu optimistik oldum? En mantıklı cevap ise şu an DC Rebirth serisi içerisinde söylenen ve haydaaa diye tepki verdiğimiz 3 Joker teorisi. Flashpoint ile başlayan ve Yeni 52 ile patatese dönen evrende farklı zamanlardan tam üç adet Joker yer aldığı Batman tarafından söylenmişti. Belki sinematik evrende de bu şekilde bir rota izleyebilirler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum