Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure Duyuruldu

Yeni oyun, DC karakterlerini bünyesinde barındıracak.

5TH Cell'in geliştirdiği Scribblenauts serisi, DC karakterleriyle kavuşuyor. Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure, bu sonbaharda Amerika ve Avustralya'da Wii U, Nintendo DS ve bilgisayar için geliyor. DC karakterlerini Scribblenauts şirinliğinde görmeye hazır mısınız?

Oyun boyunca Maxwell ile birlikte Metropolis'ten Gotham City'ye, Atlantis'ten bir diğerine pek çok DC evrenini ziyaret edeceğiz. Tabi ki Batman, Superman, Joker, Lex Luthor ve Sinestro gibi bir sürü karakter de bu macerada bize eşlik edecek. Dinamik olarak yaratılan bulmacalar sayesinde yeniden oynanabilirliği oldukça yüksek olan Scribblenauts: A DC Comics Adventure, 5TH Cell'in CEO ve Kreatif Direktörü Jeremiah Slaczka'ya göre hem DC evrenlerinin hem de Scribblenauts'un hayranı olanlara büyük keyif yaşatacak.

Bunun haricinde oyuncular, oyun içi bir araç sayesinde kendi kahramanlarını da yaratabilecekler. Yaratım esnasında DC evreninden elementleri kullanabilecek; karakterin kişiliğinden güçlerine pek çok özelliğini dilediğimizce ayarlayabileceğiz. Bana kalırsa oyunun en eğlenceli yanı da burada ortaya çıkacak.

Son olarak yarattığımız karakterleri diğer oyuncularla paylaşabildiğimizi de bildirelim. Oyunun galerisi için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

scribblenauts-1

YORUMLAR
Parolamı Unuttum