Sea of Thieves, İlk Gününde Steam'in En Çok Satanları Arasına Girdi

Korsanlar beklemez

Rare’in “korsanlık” oyunu Sea of Thieves, sonunda Steam çıkışını gerçekleştirdi. Yaklaşık iki senedir PC üzerinde sadece Windows Store’da bulunan oyun, Valve’ın dijital mağazasında da oldukça başarılı bir grafik çizecek gibi görünüyor. Oyun, Steam’deki ilk gününden çok satanlar listesine girmeyi başardı.

Bununla birlikte oyunun ilk gününde 10.825 eş zamanlı oyuncuya ev sahipliği yaptığı da görülebiliyor. SteamCharts üzerinden aldığımız bilgilere göre satırları yazdığım esnada ise oyunda 9710 oyuncu bulunuyor.

Tabi ki Sea of Thieves’in çapraz platform desteği ile geldiğini de hatırlatmak gerek. Yani Steam üzerindeki oyuncular Xbox One ve Windows Store üzerindeki oyuncular ile birlikte oynayabiliyor. Kısacası eş zamanlı oyuncu sayısı bundan çok daha fazla.

Yine de Microsoft’un bu tarz verileri açıklamadığını belirtelim. Steam’den alabildiğimiz net verileri Microsoft üzerinden alamıyoruz fakat geliştirici, oyuna 10 milyon oyuncunun giriş yaptığını da bizlerle paylaşmıştı. Bakalım Sea of Thieves, Steam’in en çok oynananları arasına girebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum