Sea of Thieves’in Yeni Eklentisi Forsaken Shores Ertelendi

Terkedilmiş Kıyılar bir süre daha sessiz kalacak… 

Sea of Thieves'e, Devil's Roarisimli bir volkanik bölge ekleyecek olan Forsaken Shores güncellemesinin daha önce 19 Eylül olarak açıklanan çıkış tarihi 27 Eylül'e ertelendi.

Erteleme kararının, oyunun hayranlarını memnun etmeyeceğinin farkında olduklarını belirten yapımcı ekip, bunun bir zorunluluktan kaynaklandığının altını çizmişler. Hafta sonunda gerçekleştirilen testlerde önemli bir hafıza sorunu ile karşılaşıldığı ve bu sorunun oyunda çökmelere neden olduğu belirtiliyor. Yapılan incelemelerde de sorunun epey karmaşık olduğu tespit edilmiş ve çalışmaların önümüzdeki haftaya kadar süreceği öngörülmüş.

Forsaken Shores güncellemesi, haberin girişinde de belirttiğimiz üzere, haritaya Devil's Roar isimli bir bölge ekleyecek. Suların kaynadığı, volkanik patlamalar neticesinde gökten alev topu gibi kayaların yağdığı, gayzer patlamalarının yaşandığı bu bölge ile birlikte yeni tehditler, yeni meydan okumalar ve yeni maceralar geleceği söyleniyor. 

Sea of Thieves severler bu yeni bölgeye yelken açabilmek için bir miktar daha sıkacaklar dişlerini. Ne demişler? Sayılı gün çabuk geçer.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum