Sea Of Thieves'in Yeni Sezonu Detaylandırıldı

Bomba gibi yenilikler geliyor

Sea of Thieves'in merakla beklenen yeni sezonu sonunda geldi! 4 Ağustos itibariyle resmen start alacak sezonun detayları, dün akşam saatlerinde paylaşıldı. Rare, Sea of Thieves'in açık denizlerinin daha önce görmediği büyüklükte bir güncelleme ile karşımıza geliyor. Captaincy isimli güncellemenin detaylarını tek bir haberde toplamaya çalıştık.

İlk olarak kaptanlık içeriklerinden bahsedelim. Bundan böyle Sea of Thieves sularında kendi geminizin kaptanı olarak gezebileceksiniz. Açılış ekranından satın alabileceğiniz gemilerin fiyatları 250.000 ve 500.000 altın arasında değişiyor. Fakat bu sayede kendi geminizi istediğiniz gibi kullanabileceksiniz.

Örneğin kaptan köşkü içerisindeki detayları değiştirebilecek, yeni aksesuarlar ekleyebilecek ve en önemlisi geminize bir isim verebileceksiniz. Fakat bu isim sürecinde dikkatli olmakta fayda var zira bir daha değişim yapmak için para ödemeniz gerekiyor.

Gemileriniz, seçtiğiniz kozmetiklerle hazır olarak gelecek. Hatta yaptığınız savaşlarda aldığınız yaralar bile, bir sonraki oyununuzda yerini koruyor olacak. Geminizi fıstık haline getirmek için ise yine limandan ufak bir ödeme yapmanız gerekecek.

Kaptanlık unvanınız ile birlikte yeni görevlerin de önü açılacak. Bu özel görevlere istediğiniz yerden erişebileceğiniz için bir kez daha mıntıka ziyareti yapmak durumunda kalmayacaksınız. Özel görevlerin tamamı, istediğiniz temsilci simgesi ile gelebiliyor. Bu sayede sevdiğiniz temsilci görevlerini yapabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum