SEGA, Steam'deki Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami'yi Deluxe Versiyona Yükseltti

Güzel bir jest

Steam'de şu sıralar devam etmekte olan SEGA'nın Japonya'nın En İyileri indirim kampanyası bünyesinde Yakuza oyunları da oldukça cazip fiyatlarla sunuluyor. İçerisinde Yakuza 0, Yakuza Kiwami ve Yakuza Kiwami 2'nin bulunduğu Yakuza paketini %61 indirimle 89 liraya alabiliyorsunuz, hatta sadece Yakuza 0'ın fiyatı %75 indirimle 60 liradan 15 liraya düşmüş durumda. Yani SEGA, çılgın Yakuza serisiyle tanışmak için son derece uygun bir imkan sunmuş durumda.

Ancak SEGA'nın jesti bununla kalmadı ve Yakuza 0 veya Yakuza Kiwami satın alanların ya da kütüphanesinde zaten bu oyunlara sahip olanların oyunlarını ücretsiz olarak Deluxe Edition'a yükselttiğini de duyurdu.

Deluxe Edition'lar oyunun kendisine herhangi bir değişiklik getirmiyor ama bu sayede özel dijital Yakuza mangasına, yeni avatarlara, masaüstü resimlerine ve Steam kütüphanenizde kullanabileceğiniz yeni animasyonlu görsellere sahip olabiliyorsunuz.

SEGA, iki Yakuza oyunu için de hem animasyonlu üst kapak görseli, hem de animasyonlu oyun kapağı görseli hazırlamış ki tümü de gerçekten harika görünüyor. Bu görselleri oyunu kurduğunuz klasör içindeki EXTRAS > LIBRARY ASSETS dizini içerisinde bulabilirsiniz. Bu görselleri Steam kütüphanenizde nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız SEGA bunu da detaylı biçimde anlatmış.

SEGA'nın indirimleri 10 Mart Salı akşamı 20:00'de sona erecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum