Sega, Two Point Studios'u Satın Aldı

Sega Europe'un Searchlight kuluçka programı ilk meyvesini verdi

Two Point Hospital'ın geliştiricisi Two Point Studios, Sega tarafından satın alındı. Sega zaten iki yılı aşkın süredir Two Point Studios'un yayıncılığını yapıyordu ve kendileri Sega Europe'un "heyecan verici yeni geliştirici ekipleri bulmak ve desteklemek" amacıyla oluşturulan Searchlight kuluçka programının sonucu olarak satın alınan ilk stüdyo oldu.

Sega Europe başkanı Gary Dale, "henüz yeni bir stüdyo olsa da şimdiden dünya çapında bir hit ortaya çıkarmış olan Two Point Studios'la anlaşmak için elimizi çabuk tutmamız gerektiğini biliyorduk, çünkü son derece yetenekli isimlerden oluşan bu ekibin yatırımcılar için iştah kabartıcı bir seçenek olduğunun farkındaydık" diye konuşarak stüdyoyu onore etmiş.

Two Point Studios 2016 yılında kurulmuştu, ancak kurucuları Mark Webley ve Gary Carr'ın birlikte çalışma geçmişleri çok daha eskilere dayanıyor (Theme Hospital, Black and White, Fable serisi gibi oyunlarda çalışmışlardı). Stüdyonun geçtiğimiz sene çıkardığı Two Point Hospital kısa sürede önemli başarılara imza atmıştı.

Stüdyo, geçen ay Two Point Hospital için ücretsiz bir güncelleme yayınlayarak oyuna yeni co-op challenge modu eklemişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum