Sega, Yakuza: Like A Dragon'un Çıkış Tarihini Açıkladı

Yeni nesil versiyonu önce Xbox Series X'e çıkacak

Sega, Yakuza: Like A Dragon'un PC, PS4 ve Xbox One için Kasım ayında çıkacağını açıkladı. Oyunun PC versiyonu hem Steam, hem de Windows Store üzerinden çıkış yapacak. Her ne kadar Sega çıkış tarihini sadece ay olarak vermiş olsa da, Microsoft Store'daki listeleme oyunun 13 Kasım'da çıkacağını gösteriyor.

Yalnız oyunun Steam sayfasındaki fiyatlara baktığınızda keyfiniz kaçabilir çünkü standart versiyon 399, Legendary Hero versiyonu ise 599 lira. Yani yerel fiyatlandırma söz konusu değil.

Oyunun yeni nesil versiyonu ise Xbox Series X için süreli exclusive olacak ve konsolun çıkış günü oyunlarından biri olacak. Elbette bu, Xbox Series X 13 Kasım'da çıkacak anlamına gelmiyor, oyunun yeni nesil versiyonu muhtemelen mevcut nesil versiyonundan sonraki bir tarihte yayınlanacak. PS5 sahiplerinin ise Xbox Series X exclusive süresinin bitmesini beklemeleri gerekecek.

Sega oyunun İngilizce dublajını gösteren de bir video yayınladı ve videoda Star Trek'in ünlü ismi George Takei de Arakawa ailesinin başı Masumi Arakawa rolüyle oyunda yer alıyor.

YORUMLAR
sSnake
23 Temmuz 2020 15:21

Yeni nesil versiyonunun süreli Series X exclusive olması XBox'un Japonya'da bugüne dek umduğunu bulamamasının girişimi gibi görünüyor. Microsoft muhtemelen ileride daha fazla Japon yapımını PS5'ten önce kendi safında süreli de olsa exclusive kılmaya çabalayacaktır. Sega ve Capcom gibi stüdyolar bu iş için uğrayacakları kapılar olsa şaşırmam.

Fiyat konusuna da istek listemden oyunu çıkartmakla yetindim.

Parolamı Unuttum