Sega’nın Popüler Serisi Yakuza’nın Filmi Yapılıyor

Sıra Kazuma Kiryu’ya geldi demek

Oyun dünyasından beyaz perdeye transferlerin ardı arkası kesilmiyor sevgili Oyungezerler. Bu sefer de sıra, Sega’nın popüler serisi Yakuza’ya gelmiş gibi görünüyor.

Variety tarafından paylaşılan habere göre; Sega, 1212 Entertainment ve Wild Sheep ile birlikte Yakuza serisinden uyarlanacak bir live-action film üzerinde çalışıyor. Yapımcılığı Erik Barmack, Roberto Grande ve Joshua Long tarafından üstlenilenecek filmin senaryo ekibi için senarist arayışları başlamış.

Yakuza, Sonic’ten sonra Sega’nın en çok satan serisi olarak önemli bir yere sahip. Dolayısıyla, Sega için Yakuza’yı beyaz ekrana taşıma tercihi çok da şaşırtıcı bir tercih değil. Oyunun Batı piyasasındaki popülerliğinin artışı da bu süreci destekleyen bir unsur olarak değerlendirilebilir.

1212 Entertainment da Yakuza serisinin gerek anlattığı hikayelerle, gerek karakterleriyle kendilerine önemli bir hareket alanı sunduğunu düşünüyor. Kazuma Kiryu’nun 7 oyunluk macerasının sinematik bir dille anlatılmış olması, bir yandan zaman zaman abartıya kaçan dövüş sahneleri, öte yandan mizahi dili, farklı hikayelerin birbirleriyle kesişimleri gibi detaylar, serinin film uyarlaması için ne kadar uygun olduğunu gösteren detaylar.

Bu seriye ne kadar düşkün olduğumu da her fırsatta dile getiriyorum zaten. Dolayısıyla, filmini de merakla beklemekteyim. Bu arada yeni oyunlara da hayır demeyiz elbette :)

 

YORUMLAR
sSnake
25 Eylül 2020 16:05

Oldukça gereksiz bence zaten oyun yeterince film tadında ve gerçek oyuncular kullanılan bir kadroya sahip. Daha çok seriye uzak olanları hedef alan bir girişim herhalde.

Parolamı Unuttum