Şehir İnşa Oyunlarının Klasiklerinden Pharaoh Geri Dönüyor

Mısır bizleri bekler

1990’lar strateji oyunlarını sevenler için muhteşem yıllardı. Son dönemde Crusader Kings III ve Age of Empires III Definitive Edition ile yüzümüz tekrar gülmeye başladı. Görülen o ki, bundan sonraki dönemde de strateji oyunları açısından eksiklik çekmeyeceğiz, bugün de o eski günlerden bir dostla daha yeniden bulaşacağımıza dair bir haberimiz var.

Sierra; 1992 yılında Caesar isimli bir şehir yönetimi oyunu çıkarmış, sonrasında bu oyun bir seri haline gelmiş ve 1998’de çıkan üçüncü oyun gayet beğenilen bir oyun olmuştu. 1999 yılında da bu sefer Pharaoh ile Antik Mısır’a doğru yol almıştık. Caesar serisinin gerisinde kalsa da beğenerek oynadığımız bir strateji oyunuydu. Şimdi de yeniden oyun severlerin beğenisine sunulacağı ilan edildi.

Dotemu tarafından dağıtımcılığı üstlenilen Pharaoh: New Era, Triskell Interactive tarafından geliştiriliyor. 2021 yılında çıkacağı belirtilen New Era; orijinal oyun ve ek paketinin yeniden yapımı. Dilerseniz Steam sayfasına bir göz atabilirsiniz.

Benim adıma gayet güzel bir haber. Bu yıl önce Command & Conquer ve Red Alert'in yeniden yapımlarıyla, sonrasında da Age of Empires III: Definitive Edition ile yüzüm güldü, darısı Pharaoh: New Era'nın başına :) Takip listemize aldık, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
gespensterpanzer
3 Kasım 2020 02:11

EEe, peki ya kayzer 3?

Parolamı Unuttum