Seinfeld'in Sezon Finalini Önceden Öğrenmek İçin Ne Kadar Para Öderdiniz?

Jason Alexander bu sorunun cevabını öğrenmek istememiş

90'ların en popüler sitcom'larından biri olan Seinfeld'ın son sezonu, büyük merak konusu haline gelmişti. İnternetin ve sızıntıların günümüzdeki kadar yaygın olmadığı bu günlerde herkes sezon finali hakkındaki en ufak bilgi kırıntısını bile öğrenmek istiyordu. 

9 sezon boyunca biriciğimiz George Costanza rolünü oynayan Jason Alexander, yıllar sonra sezon finali bilgileri için çeşitli teklifler aldığını açıkladı. Dizide Elaine Benes rolünü oynayan Julia Louis-Dreyfus'ın Instagram yayınına katılan Alexander, teklifi kendi menajerinden aldığını ifade etti.

"Menajerim bana sezon finali ile ilgili bilgileri satıp satmayacağımı sordu. Sana bu teklif geldi mi bilmiyorum fakat ben 'bizi öldürürler' cevabını verdim." Tabii ki bu dönemlerde Alexander'ın bölüm başına yarım milyon dolardan fazla para kazandığını da hatırlatmak gerek, ama yapılan teklifin de hatırı sayılır bir meblağda olduğu söyleniyor.

Evde yapacak daha iyi bir işiniz yoksa ve daha önce Seinfeld izlemediyseniz fırsat bu fırsat. Bu arada Julia Louis-Dreyfus ve Jason Alexander arasındaki 57 dakikalık canlı yayını da buradan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum