Sekiro: Shadows Die Twice İçin Şu An Bir DLC Geliştirilmiyor

Tek kollu kurdun gözleri yaşlı

Microsoft'un E3 2019 konferansında From Software'in yeni oyunu Elden Ring ile tanıştık ve oyunun Sekiro'yla eş zamanlı olarak geliştirilmekte olduğunu öğrendik. Aslında bunun yanı sıra Sekiro: Shadows Die Twice DLC'si ile ilgili de bir şeyler duymayı umuyorduk ama henüz ortada çıkış sonrası içeriklerine dair hiçbir bilgi yok.

ResetEra'da bir kullanıcı "şu an için Sekiro DLC'si üzerinde çalışan hiç kimse yok" diyerek stüdyo içerisinden aldığı bir bilgiyi paylaşmış. Normalde bu tür açıklamalara elbette şüpheyle yaklaşılıyor ama söz konusu isim daha önce de From Software'den bu tür iç bilgiler veren biri olunca işler değişiyor. Ayrıca ResetEra yöneticilerinden biri de kullanıcının 'sağlam kaynaklara sahip olduğunu' teyit etmiş durumda.

Şu an From Software'in ana odağının Elden Ring olduğu söyleniyor ki bu da gayet mantıklı. Oyun artık resmi olarak duyuruldu ve tüm From Software hayranları bir an önce bu oyun hakkında daha çok şey öğrenmek, daha çok şey görmek istiyor. Elden Ring'in From Software tarihinin en büyük oyunu olacağını düşünürsek, stüdyonun kaynaklarını bölmek yerine tamamen bu oyuna yönlendirmiş olması da anlaşılabilir.


Muhtemelen ya Elden Ring belli bir seviyeye geldiğinde, ya da çıkışını gerçekleştirildiğinde Sekiro: Shadows Die Twice DLC'si üzerinde çalışmaya başlayabilirler. Ancak From Software geçmişine baktığımızda daha önce bu tür bir şey de görmemiştik, oyun çıkar, sonra DLC'leri çıkar, sonrasındaysa yeni oyun çıkardı.

sekiro-inceleme-haberici

Bu da akıllara acaba Sekiro için bir DLC çıkmayacak mı sorusunu getiriyor ama yine de her şeyden öte bu bilginin resmi bir kaynağı olmadığını unutmamak lazım.

YORUMLAR
bekokobe35
18 Haziran 2019 17:41

Şart mı diyen olmuşta bence şart, çünkü adamlar öyle bir DLC yapıyor ki piyasada oyunum diye geçinen oyunlarin %90ından sadece bir eklenti pakedi olarak bile daha iyi oluyor.The Old Hunters, Artorias of the Abyss, Ringed City.Bence bu DLC ler oyunların kendisinden bile iyiydi.

skyfall
18 Haziran 2019 01:39

Ben hala From Software'dan yeni bir Tenchu oyunu bekliyorum.

Ghost AssassiN
18 Haziran 2019 01:18

Şart mı?!

karavanasam
17 Haziran 2019 22:45

Çıkarmıcaklar gibi.

Kaan
17 Haziran 2019 18:43

Elden Ring'e odaklanacaklarsa bence hiç maruzatı yok.

Parolamı Unuttum