Sekiro: Shadows Die Twice’ın Toplam Satışları 10 Milyonu Geçti

FromSoftware için hak edilmiş bir başarı daha...

Dark Souls serisini geliştiren ve oyun dünyasında Soulslike diye yeni bir tür oluşmasını sağlayan FromSoftware; bu seri dışında da soulslike oyunlara imza attı malum. Onlardan birisi de Sekiro: Shadows Die Twice idi. Bundan 4,5 yıl kadar bir süre önce oyun severlerle buluşan oyun, önemli bir satış miktarına ulaşmış bulunuyor.

Hem oyunun sitesinden hem de Twitter hesabından yapılan paylaşımla; Sekiro’nun dünya genelinde 10 milyon kopya sattığı ilan edildi. Kendine has bir kitleye sahip türden bir oyunun böylesine yüksek oyuncu sayılarına ulaşması gerçekten de önemli.

Elbette, Elden Ring bunun çok daha üstünde bir satış miktarına ve başarıya ulaşmış, tür için yeni bir zirve oluşturmuş durumda. Ama Sekiro’nun da bu başarının kapısını aralayan oyunlardan birisi olduğuna şüphe yok.

Ne dersiniz, bu satış verisi Sekiro için de bir devam oyunu fikrini destekleyebilecek, bu düşünceyi kuvvetlendirecek bir veri olarak değerlendirlebilir mi?

YORUMLAR
tex01
28 Eylül 2023 23:10

Başarma duygusunu çok yoğun olarak yaşatan farklı ve mükemmel bir oyundu. Azıcık şımarsan anında cezanı kesiyorlardı. Ana silah çeşitliliği diye birşey olmadığı için o silahı mı alsam , bunu mu kuşansam derdi yoktu. Oynanışın güçlülüğü bu durumu fazlasıyla telafi ediyordu tabii. Eskiden aynı firmanın Tenchu serisi de çok güzeldi. En severek oynadığım FromSoftware oyunu diyebilirim, devamı gelse müthiş olur.

Atlas Estrella
26 Eylül 2023 16:15

Phantom çağıramadığım için bana ecel terleri döktüren bir oyunu nasıl unutabilirim ki? Hidoş bu sayede her seferinde phantom çağıramayacağımıza, bazı şeylerle tek başımıza yüzleşmemiz gerektiği gerçeğine işaret etmiş ve bizi kendi yalnızlığımızla yüzleşmeye davet etmiş, yalnızlığın her zaman kötü bir şey olmayabileceği olasılığına yer açarak bize umut aşılamıştı. Çok mu felsefik ve psikoanalitik bir yorum oldu yoksa?

Parolamı Unuttum