Serious Sam 4, Konsol Versiyonuna Kavuştu

Game Pass’lilere bedava…

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Steam’de yerini alan Serious Sam 4, 7 Aralık itibariyle Xbox ve PS versiyonlarına da kavuştu.

İlk oyunu oynadığımız anlar daha dünmüş gibi aklımda, dile kolay tam 20 seneyi geride bırakmışız. Ama halen aynı absürtlük, halen ismiyle tezat bir tablo söz konusu. O zamanlarda da bu oyuna herhangi bir anlam yüklemek mümkün değildi, şimdi de durum aynı. Sonuç olarak; neyi, neden yaptığınızı düşünmeden, türlü türlü silah kullanıp etrafa delicesine mermi yağdırarak uzaylı istilasını engellemeye çalıştığınız bir oyun arıyorsanız 2., bilemediniz 3., hiç olmadı 10. veya 15. alternatifiniz Serious Sam olabilir :) İşin şakası bir yana, kafa dağıtmak için bir oyun aradığınızda dönüp bir bakılabilir.

Serious Sam 4, PS Store’da Serious Sam 4 Launch Bundle olarak satışa sunulmuş durumda; bu pakette ilk 3 oyunu ve ek paketlerini içeren Serious Sam Collection da bulunuyor. Xbox cephesinde ise, yine bir güzellik yapmışlar; Game Pass aboneleri ilk günden itibaren ek bir ücret ödemeden oynayabiliyorlar; Game Pass PC aboneleri de bu gruba dahil bu arada.

PC versiyonunda işler pek yolunda gitmemiş, pek iyi notlar almamıştı. Konsol versiyonunda nasıl bir tablo söz konusu olacak bakalım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum