Sevilen Dizi Peaky Blinders’ın Oyunu Yapılıyor

Bize bunlarla gelin :)

BBC dizilerinden Peaky Blinders'ın hatırı sayılır bir takipçi kitlesi olduğunu söylersek herhalde yanlış olmaz. Popüler dizinin yeni bölümleri için sabırsızlıkla beklediğimiz bu günlerde, yine sabırsızlıkla bekleyeceğimiz bir başka yapımın haberini almış olduk; Peaky Blinders'ın oyununun geliştirilmekte olduğu duyuruldu.

Curve Digital ve FuturLab tarafından oyunseverler ile buluşturulacak olan oyunun, yenilikçi bir hikâye odaklı tasarım sunacağı söyleniyor. Verilen bilgiye göre oyunda çeşitli karakterleri yönetebileceğiz, ama bunlar hangi karakterler olacak şu aşamada bilemiyoruz.

Oyun hakkında henüz fazlaca bir bilgi yok. Oyunun dizinin senaryosunu mu esas alacağı yoksa başka bir hikaye mi anlatacağı veya ne tür bir oyun olacağı gibi konularda herhangi bir detay paylaşılmış değil henüz. Umarım diziye sadık kalan bir yapım ile çıkarlar karşımıza. 1920lerin Birmingham'ında çete savaşlarına tam orta yerinden dalmak, Thomas Shelby olup milletin çanına ot tıkamak çok güzel bir deneyim olmaz mı sizce de?

Peaky Blinders, PC ve konsollar için geliştiriliyor ve oyunseverlerle 2020'de buluşması hedefleniyor. Büyük bir merakla bekliyoruz. Çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum