Shadow Gambit: The Cursed Crew'e Aynı Gün İki DLC Birden Geliyor

Mimimi'den son tango

Commandos türü oyunlarının günümüzdeki tartışmasız en iyi temsilcisi olan Mimimi Games, Shadow Gambit: The Cursed Crew'i piyasaya sürdükten kısa süre sonra beklenmedik bir açıklama yaparak stüdyoyu kapatmaya karar verdiklerini duyurmuştu. Shadow Gambit'i desteklemeye devam edeceklerini söyleyen stüdyo ayrıca yıl sonu için de büyük bir içerik planladıklarını paylaşmıştı. O zamanlar bunun bir DLC olduğunu tahmin etmiştik ama iki DLC olduğu aklımıza gelmemişti açıkçası.

Evet, doğru duydunuz. Mimimi Games kapanışı aynı gün piyasaya süreceği iki DLC ile yapacak.

6 Aralık'ta çıkacak DLC'ler hakkında spesifik bilgiler veya görseller yok şu anda. Ama her iki DLC'de de oynanabilir yeni bir karakter, keşfedilecek yeni bir ada ve altı yeni görev boyunca anlatılacak yeni bir hikaye bulunacak.

DLC'lerle gelecek olan yeni karakterler ana oyunun görevlerinde de kullanılabilecek ve maceralarımıza yeni bir boyut ekleyecek.

Mimimi'nin vedası da böyle oluyor işte. Veda haberi üzücülüğüne devam ediyor ama kendilerinin elinden yeni bir içerik daha oynayabilecek olmak en azından züğürt tesellisi oldu.

Shadow Gambit: The Cursed Crew incelememi şuradan okuyabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum