Shadow Legacy İle Birlikte Rainbow Six Siege'in Çehresi Değişiyor

Büyük değişimler bizleri bekliyor

Kendisine has bir kitleye ulaşan ve sürekli olarak bu kitlenin geri dönüşlerini değerlendiren Rainbow Six Siege, metamorfoz sürecinden geçmeye hazırlanıyor. Sam Fisher’ın da içerisinde bulunacağı Shadow Legacy operasyonu; optik değişimleri, yeni ping sistemi ve patlayıcı ekipmanlar ile birlikte oyunun çehresini değiştirecek.

İlk adım uzun süredir tartışılan optikler olacak. Özellikle R6 topluluğunun üzerinde bir türlü anlaşamadığı ACOG isimli optik, 2.5x ismini alarak yenileniyor. Red Dot ve Holographic optiklerinin de tasarımını değiştirecek olan geliştirici ekip, operatörlerin silahlarında kullanabileceği optik seçeneklerini de elden geçirecek. Aynı şekilde artık tüm optik grafikleri istenilen renk ve opaklık ayarına sahip olarak gelecek.

Ubisoft’un üzerine titrediği değişimlerden biri de, Apex Legends ile hayatımıza giren yeni ping sistemi olacak. Geliştiricinin “Ping 2.0” adını verdiği bu sistem sayesinde oyuncular sadece düşmanları ve basit işaretleri değil, her türlü ekipmanı işaretleme fırsatı buluyor. Özellikle Thatcher’ın EMP bombasına gelen güncelleme, sistemin ne kadar iyi işlediğini gösteriyor. Thatcher artık ekipmanları patlatamıyor fakat belirli bir süreliğine onları etkisiz hale getirebiliyor ve yerlerini işaretliyor.

Yeni operasyonda saldırı timinin elini güçlendiren tek yenilik de bu değil. Artık ikincil bir patlayıcı taşıyabilecek operatörler, güçlendirilmiş duvarlarda delikler açabilecek. Bu sayede her türlü bölgeye girebilecek.

Sezon boyunca işleri biraz zor görünen savunma timinde ise temel mekanikler değişiyor. Operation Shadow Legacy ile birlikte duvar güçlendirme ekipmanları ortak bir havuzda toplanacak. Takım 10 adet ekipman ile başlayacak ve isteyen istediği kadar duvar güçlendirebilecek. Bu sayede hızlı operatörler raund başlamadan daha fazla alanı kapatırken, daha yavaş operatörler savunma pozisyonlarına geçebilecek.

Operation Shadow Legacy, oyunun çehresini değiştirmeye geliyor. Uzun süredir merakla beklenen maç tekrarı sistemine de yeni operasyon ile merhaba diyecek Rainbow Six Siege, son 12 maçınızı değerlendirmenize izin verecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum