Shadow of Mordor'u Ücretsiz Deneme Şansınız Var!

Yeni Nemesis Forge sistemi ile Shadow of Mordor'daki ezeli düşmanlarımızı ve sadık takipçilerimizi Shadow of War'a aktarabileceğiz!

 Shadow of War'un piyasaya çıkış tarihi yaklaşıyorken önümüze çok güzel bir fırsat sunuldu sevgili Oyungezerler. Bu fırsatla ilk oyun olan Shadow of Mordor'u ücretsiz olarak deneyebilir, indirimli olarak satın alabilir ve oyundaki bazı karakterleri Shadow of War'a aktarabiliriz!

Bu akşam başlayan ve bence oldukça başarılı olan bu kampanya sayesinde Shadow of Mordor'u PC ve Xbox One'da 3 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebiliriz. Evet, ne yazık ki oyunun PS4 sürümü için deneme açılmamış fakat üç platformda da %80 indirim var. Yani hangi platforma sahip olursanız olun Shadow of Mordor'u (Game of the Year versiyonu) %80 indirimle satın alabilirsiniz!

Fakat asıl dikkatinizi çekmek istediğim konu başka. Shadow of Mordor için yeni bir sistem tanıtıldı: Nemesis Forge. Bu yeni sistem ile ilk oyundaki dostlukları ve düşmanlıkları ikinci oyun olan Shadow of War'a aktarabileceğiz!

Bunun için Shadow of Mordor'u açıp Play'i seçtikten sonra karşımıza çıkan listeden Nemesis Forge'u seçiyoruz. Eğer oyunu zaten oynadıysanız çoktan kendinize ezeli düşmanlar ve sadık takipçiler bulmuşsunudur. İşte Nemesis Forge bu arkadaşları alıp ikinci oyuna aktaracak ve ilk oyundaki dostluklar(!) ya da çözülmemiş davalar ikinci oyunda da devam edecek!

Eğer oyuna daha yeni başlayacaksanız ve "Arkadaş, benim dostum da düşmanım da yok ki!" diyorsanız üzülmeyin. Çünkü Shadow of War piyasaya çıkana kadar hem Shadow of Mordor'un kefyini sürecek, hem de oyundaki karakterlerle samimi(!) ilişkiler kuracak kadar vaktiniz olacak.

Evet, ücretsiz olarak yayımlanan Nemesis Forge inanılmaz büyük bir olay ya da oyunu tamamen değiştirecek bir şey değil. Fakat kabul edelim gayet güzel düşünülmüş bir sistem ve eminim Shadow of War piyasaya çıktığında keyifli anlar yaşamamızı sağlayacaktır.

Not: İndirim oyunun PC sürümü için 10 Temmuz, konsol versiyonları için 11 Temmuz'da son bulacak. Ayrıca PlayStation 4 versiyonundaki indirim şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri sayfasında gözüküyor ama bizimkine de gelecektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum