Shadow of War'dan 90 Dakikalık Oynanış Videosu Çıktı!

Middle-earth: Shadow of War'u merakla bekliyorsanız izlemeyin derim. 

 Büyük bir heyecanla beklediğimiz Shadow of War'dan yeni ve uzun bir oynanış videosu geldi. Geliştirici günlükleri yayınlarından çekilen videoda tam 88 dakikalık oynanış videosu bulunuyor.

Bu bir buçuk saatlik oynanış süresi boyunca Talion ve Celebrimbor'un yeni dövüş teknikleri, yeni yetenekleri, silah sistemleri ve pek çok yeni karakteri görme şansı buluyoruz. Videoda Nurnen Denizi'nin yakınlarındaki bir kaleyi fethediyor sevgili geliştiricilerimiz ve biz de bu maceraya baştan sona tanıklık ediyoruz. Ancak bu noktada oyun hakkında fazla içeriğe boğulmak istemeyen arkadaşları uyarayım. Videoda pek çok SPOILER var ve oyun zevkinizi bozabilecek bazı geliştirici açıklamaları mevcut. Oyun oynarken sürpriz yaşamayı sevenlerdenseniz bu 90 dakikalık video sizin için pek çok gizemi öldürebilir. İki defa uyardım ve günah benden gitti. Oynanış videosunu hemen aşağıda bulabilirsiniz sevgili Oyungezerler.

Middle-earth: Shadow of War ABD'de 22 Ağustos'ta Avrupa'da ise 25 Ağustos'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Shadow of War, aynı zamanda Project Scorpio'nun duyurulan ilk oyunlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Oyun hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız sitemizdeki Middle-earth: Shadow of Warbölümünü takip edin derim!

E3-2017-oyunlar-listesii

YORUMLAR
Parolamı Unuttum