Shang-Chi Filminin Çekimleri Önümüzdeki Sonbaharda Başlıyor

Filmsiz, dizisiz süper kahraman kalmasın!

Marvel'ın Disney ile anlaşmasından sonra ortaya çıkan sinematik evren ile birlikte çizgi roman uyarlaması filmler ve dizilerde büyük bir patlama meydana geldi, irili ufaklı çoğu karakterin dizisi ya da filmi ortaya çıktı ve çıkmaya da devam ediyor. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşama filmlerinden birisi olacak olan Shang-Chi de bu akımın bir parçası. 

Daha önce gelen haberlerde filmin çekimlerine Avustralya'da başlanacağını öğrenmiştik. Son gelişmelere göre filmin çekimleri önümüzdeki güz döneminde başlıyor ve Marvel filmde yer alacak karakterler için alımlara başlamış bile.


The GWW'nin haberine göre Shang-Chi filmi için aranan oyunculardan birisi 40-60 yaşları arasında Asyalı bir erkek. Yaşlı ve bilge bir kişiyi canlandıracak olan karakter, kendi insanlarının lideri olma özelliğini de taşıyacakmış.

Bir diğer aranan karakter ise 30'lu veya 40'lı yaşların ortasında olan Asyalı kadın bir aktris. Liderinin en eğitimli ve yetenekli savaşçılarından birisini canlandıracak olan karakter muhtemelen filmde kilit bir role sahip olacak. 

Marvel bünyesinden çıkan ilk Asyalı süper kahraman filmi olma özelliğini taşıyacak olan Shang-Chi'nin 2020 yılı içerisinde çıkması bekleniyor. Muhtemelen 2020 takviminde Çin Yeni Yılı'na denk gelen dönemde vizyona girecek olan filmin yönetmenliğini ise Destin Deniel Cretton yapacak. Filmin oyuncu kadrosu ise henüz belli değil. 
 

YORUMLAR
sserkansozer
31 Mayıs 2019 13:12

o kadar saçma sapan kahramanların filmi yapılırken UZAY ŞÖVALYESİ ROM nerede ? hangi şerefsiz de yayın ve film hakları ? el değmemiş bir evren yatıyor arkasında ! aslında marvel ile bağlantısı da Galactus ve silver surfer ile çok kolay yapılabilir.

DanteXE
30 Mayıs 2019 14:58

SHANG CHI NE YA

Parolamı Unuttum