Kevin Feige'e Göre Shang-Chi Filmi Büyük Risk Taşıyor

Gişede risk yok mu?

Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Doctor Strange 2, Black Panther 2 ve Guardians of the Galaxy vol3.0 gibi devam filmlerinin yanı sıra uzun zamandır MCU'da gördüğümüz Black Widow da dördüncü aşamada kendisine yer bulacak. AyrıcaThe Eternals ve Shang-Chi gibi yeni karakterleri içeren filmleri de dördüncü aşamada göreceğiz.

Aslında MCU'nun dördüncü aşamaya Avengers: Endgame'in ardından geçmesini bekliyorduk, fakat Kevin Feige'in yaptığı açıklamalar Spider-Man: Far From Home'un ardından yeni bir MCU sayfası açacağımızı belirtti. Bu yeni sayfanın yeni karakterlerinden olan Shang-Chi ise uzun zamandır hazırlıkları devam eden bir film. Filmle ilgili News18' açıklamalarda bulunan Kevin Feige, "Bence yaptığımız her film bir risk. Biz sadece insanların izlemek isteyeceği türde riskler alıyoruz. Çin mirasına sahip Asya kökenli Amerikan bir kahramanı anlatmak bizim için oldukça ilgi çekici. Bu film gerçekten farklı ve özel olacak. Umarım dünyanın her yanından insanlar filme ve karaktere Steve Rogers'a kucak açtığı gibi kucak açar, Amerikan bayrağı taşısın ya da taşımasın, fark etmez." diyerek yaklaşık 11 yıldır ortaya çıkan her MCU filminin bir risk olduğunu kabul etti. Sanırım bu "risk" gişeye pek yansımıyor. Shang-Chi filmi için de farklı bir durum olacağını sanmıyorum.

Shang-Chi'nin hazırlıklarına başladığını 2018'in sonunda öğrenmiştik. Geçtiğimiz haftalarda gelen haber ise filmin çekimlerinin Avustralya'da yapılacağını belirtmişti. Filmin henüz belli bir vizyon tarihi ve oyuncu kadrosu yok. Fakat Destin Daniel Cretton'un yönetmenliğini yapacağı Shang-Chi'nin yayın tarihini ve MCU'ya dair diğer pek çok şeyi Endgame'in ardından öğreniriz diye tahmin ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum