Shawn Layden, Stratejik Danışman Olarak Tencent’e Katılıyor

Tencent için önemli bir hamle

Sony Interactive Entertainment’ın (SIE) önceki başkanı ve CEO’su Shawn Layden, sahalara geri döndüğünü duyurdu. Layden, Linkedin'de paylaştığı mesajda “Tencent’e stratejik danışman olarak katıldığımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum” diyor.

Layden açıklamaya “Bu yeni görevimde, kariyerimin çoğunu adadığım sektördeki faaliyetlerini genişletirken ve derinleştirirken Tencent ekibine danışmanlık yapmayı, yardım etmeyi ve onları desteklemeyi umuyorum. Oyunculuğu ve interaktif eğlenceyi yeniden tanımlayan, bu konuda çığır açan bir dönemdeyiz. Önümüzde pek çok yol uzanıyor, fakat bunlardan sadece birkaçı derinliğe sahip, ufuk açıcı, kapsayıcı, eğitici, ilham verici ve/veya sürdürülebilir. Keşiflerle dolu bu yolculuğa devam etmekten dolayı heyecan duyuyorum ve bana sundukları bu fırsat için Tencent’e teşekkür ediyorum” şeklinde devam ediyor.

Shawn Layden, 3 yıl önce Sony’deki görevinden ayrılmıştı. Oyun dünyasının sevilen, beğenilen simalarından birisi. Aynı dönemde oyun dünyasının bir diğer sevilen siması Reggie Fils-Aimé de Nintendo’daki görevinden ayrılmıştı. Böylece Phil Spencer, Reggie Fils-Aimé ve Shawn Layden’dan oluşan renkli üçlümüz dağılmış oldu. Şimdiyse Layden’ın tekrar sahalara döneceğini duymuş olduk. Bakalım bunun yansımaları nasıl olacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum