Shazam! 2'nin Çekimlerine 2020 Yılında Başlanılması Bekleniyor

Bu sefer gişede de tutar mı?

DC-WB ortaklığının "solo süper kahraman filmleri" politikasının ardından vizyona giren Shazam! filmi, eleştirmenler ve hayranlardan çoğunlukla olumlu yorumlar almıştı. Fakat filmin gişede elde ettiği başarı oldukça düşüktü. Dünya genelinde sadece 363 milyon dolar gişe yapabilen Shazam! için devam filminin çekilmesi pek olası gözükmüyordu. Görünüşe göre yanılmışız, zira filmin yıldızı Zachary Levi'ye göre Shazam 2 yolda. 

Shazam!'ın devam filmi henüz resmen onaylanmış değil ancak gelen haberlere göre DC-WB ortaklığı zaman kaybetmeden filmin hazırlıklarına başlamış. İlk filmin yönetmen ve yapımcıları David F. Sanberg ve Peter Safran devam filminde de görev alacak gibi gözüküyor. Zachary Levi ve Asher Angel'i yine Shazam/Billy Batson rolünde izleyeceğiz. AP News'in haberine göre "Zachary Levi, Shazam! filminin kariyerinin en büyük sıçramasına yol açtığını söylemiş. Levi aynı zamanda devam filminin senaryosunun yazılmaya başlandığını ve filmin önümüzdeki yılın ortalarında çekilmeye başlanacağını belirtmiş." 


Geçtiğimiz Nisan ayında da Shazam'ın devam filmi için çalışmalara başlanıldığı haberleri gelmişti, şimdi Zachary Levi'nin de onaylamasıyla birlikte kesin olarak bir devam filmi izleyeceğiz gibi gözüküyor. Zaten stüdyo da filmde yer alan genç oyuncular daha fazla büyümeden devam filminin çekimlerine başlamak istiyor. Hikaye detayları henüz belli olmasa da Shazam 2'de muhtemelen Dwayne "The Rock" Johnson'ın canlandıracağı Black Adam karakterini de göreceğiz. 

Shazam'ın devam filmi için henüz başka bir casting açıklaması veya resmi açıklama yok. Lakin gelen haberlere göre Shazam 2'de Black Adam kahraman rolünde olabilirmiş. Filmin çekimleri tahmin edildiği gibi başlarsa Shazam 2, 2022 yılı içerisinde vizyona girecek gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum